Keravan Urheilijat – Liikettä jäsenille jo vuodesta 1918

Monien mutkien jälkeen 100-vuotishistoriikki on vihdoin pääsemässä maaliin. Kirja on juuri valmistunut painosta. Kovakantisen kirjan koko on 245*210 mm ja siinä on 188 sivua. Tekstin on laatinut kokenut tietokirjailija FM Kalle Virtapohja ja tyylikkään ulkoasun on luonut taittaja Mikael Manninen.

Seuran jäsenille hinta on toukokuun loppuun mennessä varanneille 25 euroa ja myöhemmin 30 euroa. Ei-jäsenille vastaavat hinnat ovat 30 euroa ja 35 euroa. Postitse toimitettaviin lisäämme postituskulut.

Kirja tulee jakeluun viikolla 20. Ennakkotilaajille on lähetetty laskut sähköpostitse. Olemme varautuneet jakamaan teosta mahdollisimman hygieenisesti seuran toimistosta (Kauppakaari 11, käynti Nikkarinkujan puolelta) ainakin 14.5., 18.5., 19.5. ja 20.5. klo 18-19.

Muistakaa pitää turvavälit. Selkeintä on, jos olette maksaneet laskun kirjan noutamiseen mennessä. Maksaa voi myös noudettaessa joko käteisellä (mieluusti tasaraha) tai pankkikortilla.

Päätimme jatkaa kirjan ”ennakkomyyntiä” toukokuun loppuun saakka. Varauksen voi tehdä lomakkeella: https://forms.gle/8wLxRek6zxNuJKkN6

Keravan Urheilijat ry / historiikkitoimikunta

PS. Erikseen sopien kirjaa on saatavissa muulloinkin ja se tullee ulkoiseen myyntiin myös Keravan Suomalaisessa Kirjakaupassa ja Intersportissa.