Hiihtojaosto palkitsi menestyneitä urheilijoita ja ansioituneita toimijoita

Hiihtokausi 2018 viimeisteltiin kauden päättäjäisissä 50 hengen voimin palkintojen jaolla ja mitalikahveilla. Kausi oli menestyksekäs kilpailullisesti ja toiminnallisesti.

Kilpailumenestys

Kilpailullisesti KeUn hiihtäjä saavuttivat 20 am-tason ja 7 SM-tason mitalia. Kansainvälisten ja valtakunnallisten mestaruuskilpailuiden TOP10 sijoja mitalien lisäksi kerääntyi 15 kappaletta. Kirkkaimpina suorituksina olivat Otto Inveniuksen ja Wiljam Mattilan nuorten SM mitalit ja PM menestys sekä Tuomas Harjulan nuorten SM pronssi. Edellä mainittu kolmikko voitti myös M20 SM-viestikultaa. Viestimitalin saavutti myös M14 sarjan joukkue Hopeasompa loppukilpailussa joukkueella Jaakko Salomäki, Niilo Mäkinen ja Mikael Koivisto. Hopeasompa loppukilpailussa KeUn hiihtäjät menestyivät seurapisteissä viidenneksi parhaiten.

Järjestetty toiminta

Heikon alkutalven pelastuksena toimi jälleen tekolumi, joka varmisti hiihtäjien harjoitustoiminnan Keravalla, lasten hiihtokoulun ja suuren osan kilpailullisesti toiminnasta. KeU100 juhlavuoden kunniaksi hiihtojaosto organisoi Tykkipaana-projektin, joka päivitti Keinukallion hiihto-olosuhteita ja toimi suurimpana hiihtolajin uudistuksena Keinukallion nykyisen kehitysprojektin aikana. Lumentykitykseen ja projektin toteutukseen osallistui yli 30 talkoolaista ja seuratoimijaa.

Lasten Energia-hiihtokoulu pystyttiin järjestämään loppuunmyytynä lähes suunnitelmien mukaisesti, kuten myös OP-CUP kilpailusarja. Näiden lisäksi jaosto järjesti nuorten III Pariviesti kilpailun sekä kaksi päiväiset Etelä-Suomen alueen mestaruushiihdot.

Palkitut urheilijat ja toimihenkilöt

Parhaimpana hiihtäjänä päättäjäisissä palkittiin Otto Invenius. Katso myös kaikki muut palkitut: Palkitut_2018

Menestyneiden urheilijoiden ja ansioituneiden toimihenkilöiden lisäksi palkittiin KeU100 juhlakorulla myös Keinukallion kahviotiimi Ulla Leppänen, Irina Pietiläinen ja Marja Nurminen. Oman huomionosoituksen sai myös vastuutehtävistä vetäytyvä hiihdon päävalmentajana toiminut Jorma Sipilä. Hiihtojaosto kiittää Jormaa aktiivisesta ja ammattimaisesta valmennuksesta!

Jäsenkokous

Kausi 2018 oli myös eräänlainen vedenjakaja hiihtojaoston toiminnassa, jonka tavoitteiden asettelu asetettiin jo viisi vuotta aikaisemmin. Toiminta on kasvanut ja vahvistunut pienin askelin, mutta ensi kaudelle toimintaa tullaan järjestelemään uudelleen. Puheenjohtajan ja päävalmentajan tehtäviä jaetaan laajemmin, valmennustoimintaa tulee uudistaa ja kartoittaa  samalla mahdollista seurayhteistyötä. Lasten ja aikuisten hiihtokoulujen toimintaa tulee suunnitella uudelleen uusien vastuuhenkilöiden johdolla. Lisäksi jaoston tulee asettaa uudet tavoitteet, jotka ohjaavat toimintaa eteenpäin vuosille 2021 ja 2023. Jatkuvuus ja uudistuminen on tärkeää myös urheiluseuratoiminnassa. Tämän vuoksi jaoston toiminnassa mukana olleille tullaan lähiaikoina järjestämään tyytyväisyyskyselyt sekä pohdintaa mikä on toiminnan tarkoitus jatkossa. Näitä asioita tullaan työstämään yhteisesti toukokuun lopulla, joten seuraa tiedotusta!