KeU:n tiedote 3.2.2021

Painijaosto lopettaa toimintansa Keravan Urheilijoissa, kun aktiiviset painiohjaajamme ovat siirtyneet liian kauas keravalaisista painimolskeista. Painitoiminta onneksi jatkuu Keravalla ja palveluitaan tarjoaa Ahjo Training Center (https://ahjotrainingcenter.fi/).

Keravan Urheilijat liikuttaa aktiivisesti jäseniään edelleen hiihdon, soudun, suunnistuksen ja yleisurheilun parissa. Jäsenmaksut on lähetetty tammikuussa vuoden 2021 osalta. Tarkastathan, ettei lasku ole vahingossa päätynyt roskapostikansioon.

KeU:n johtokunta järjestäytyi tammikuussa ja Timo Sirola jatkaa puheenjohtajana. Varapuheenjohtajana toimii Markus Airila, taloudenhoitajana Reino Ruotsalainen ja sihteerinä Tuomas Turunen. Muut jäsenet ovat Jukka Haikonen, Juho Kalander ja Hanna Riihinen.

Tapahtumia

Vuosi 2020 oli haasteellinen tapahtumajärjestäjille ympäri maailman ja myös Keravan Urheilijat sai kokemuksia ajan hengen mukaisesti tapahtumien ja kilpailujen siirroista ja peruutuksista. Vuoteen 2021 lähdemme toiveikkaana mm. seuraavilla tapahtumilla:

Jos kalenterissa on tilaa, niin toivotamme uudet innokkaat talkoolaiset mukaan järjestelytehtäviin! Pienikin apu auttaa kokonaisuudessa ja tekee talkoovuoroista mukavamman pituisia. KeU:lla on vahvat perinteet kilpailujen järjestämisestä ja osaavaa porukkaa. Vanhat konkarit hoitavat kyllä haasteelliset tehtävät. Voit olla heti yhteydessä kilpailun yhteyshenkilöihin, mutta jokaiseen tapahtumaan aukeaa kisasivuille talkoolaisten ilmoittautumislinkki.

Jaostojen ajankohtaisia

Sisäsoudun SM-kisa FIRC 2021 järjestetään virtuaalisesti lauantaina 6.2.2021. KeU:n soutajille voidaan koronarajoitukset huomioiden järjestää soutupaikka salissa. Lisätiedot Jukka Haikoselta (p. 050 441 9244).

Hiihtokoulu aloitettiin pienryhmissä ja mukana toiminnassa on yli 60 hiihtokoululaista. Lasten iltatapahtuma Lumipäivät 15.2. on peruttu. OP-Uusimaa Cup kilpailusarjan aloittaminen on viivästynyt. Korvaavista päivistä ilmoitetaan myöhemmin.

Hiihtosuunnistuksessa on vihdoin olosuhteet kohdillaan eteläisessä Suomessa. Oittaalla on omatoimiharjoitukset tarjolla 7.2. saakka. Toivottavasti saamme pian Keravallekin tarvittavat urat ja luvat kuntoon, jotta päästään hisustamaan – tiedotamme tästä mahdollisimman pian.  Omatoimirasteja kannattaa seurata Rastilippupalvelun kautta https://www.rastilippu.fi/kuntorastit/kartta

Yleisurheilun osalta lapset ja nuoret pääsivät helmikuun alusta taas harjoittelemaan sisätiloihin pienryhmissä. Kevään ryhmiin ilmoittautuminen on myös aukaistu, lisätietoja https://keravanurheilijat.fi/ilmoittautuminen-kevaan-yleisurheiluryhmiin-on-avoinna/

KeU SoMessa

KeU näkyy tällä hetkellä perinteisten nettisivujen lisäksi Facebookissa ja Instagramissa

https://www.facebook.com/keravanurheilijat

Instagram @keravanurheilijat  https://www.instagram.com/keravanurheilijat

Twitter-tili avautuu myös pian https://www.twitter.com/keravanurheilijat 

Jaostoilla on myös omia SoMe-kanavia ja löytyypä yhdet fanisivutkin Instagramista – KeU fanit.

Jos olet innokas valokuvaaja ja haluaisit toimia KeU:n somekanavissa sisällön päivittäjänä tai lähettää kuvia julkaistavaksi, ole rohkeasti yhteydessä Hannaan sähköpostilla hanna.riihinen (a) gmail.com tai WhatsAppilla/tekstiviestillä 040 314 3579. Erityisesti nuorten kuulumisia toivotaan lisää SoMe-kanaviin.