Lasten suunnistuskoulu 2022 alkaa ma 4.4.

Suunnistuskoulu alkaa taas uudella energialla ma 4.4. ja ilmoittautuminen on avattu. Kalenteri tulee tuota pikaa nettisivuille, joista löytyy kaikki tarpeellinen tieto suunnistuskoulusta https://skuusi.sporttisaitti.com/hippo-suunnistuskoulu/. Katsotaan vaihtuvatko upeat hiihtokelit lennossa upeisiin suunnistuskeleihin!

Riveihimme mahtuu suunnistuskoulun eteen panoksensa antavia! Tehtäviä on jaossa niin rastien viennin ja hakemisen saralla, kuin ryhmäohjaajana. Ryhmäohjaaja tekee arvokasta vapaaehtoistyötä jakaessaan omaa osaamistaan ja intoa rakkaan harrastuksen parissa ja saa paluupostissa aimoannoksen energiaa maanantai-iltaan näiltä mahtavilta lapsilta ja nuorilta! Jos suunnistustaito on ”hakusessa” mutta kiinnostaisi esimerkiksi oheisharjoitusten eli alku- tai loppuverkan vetäminen tai vaikkapa Särkänniemisuunnistusretken organisointi, sekin onnistuu. Ohjaajilla on kokous ti 15.3. klo 20, joten jos kiinnostuit, ota yhteyttä ennen kokousta mari.hovinen@helsinki.fi.

Nuoriso suorastaan janoaa kaikenlaisia vaativampia harjoituksia ja ohjauksia suunnistuskoulun lisäksi/jälkeen, joten jos tunnet että voisit osallistua jollain tavoin tähän tavoitteeseen, tule mukaan SK Uuden ohjaaja/valmennusrinkiin, vaikka vain yhden harjoitusidean tai muun avun tarjoamistarpeen kanssa. Älä epäröi itseluottamuksen puutteessa, vaan tartu toimeen!

Mitä enemmän on porukkaa, sitä vähemmän jää yhdelle tehtävää ja hommalla on jatkuvuutta, varmistetaan se yhdessä!”

Ja huom! Harjoituksiin saa osallistua koko seuraväki, seuratkaa Nimenhuutoa ja tulkaa mukaan!