Solbergin KU-rastien 1.9.2022 radat on mahdollista suunnistaa omatoimirasteina ajalla 2. – 7.9.2022

Omatoimirasteilla on pysäköintiin käytettävissä sama niitty kuin torstain rasteilla. Niitylle on viitoitus Solbergin tieltä. (HUOM. Varo niityllä olevia ojia!). Osoite on Solbergintie 50. Solbergintie alkaa noin osoitteesta Paippistentie 856, Sipoo (Rajakulmantien ja Paippistentien risteyksestä 3 km etelään ja Nikkilästä Paippistentietä noin 8 km pohjoiseen)

Valittavissa on normaalit 7, 5, 3 ja 1,5 km radat. Kartan mittakaava on 1:10000 tai 1:15000 pitkällä radalla, muilla radoilla 1:7500, kaikki 5 m käyrillä. Poikkeuksellista mittakaava 1:15000 ovat pyytäneet syksyn SM-kilpailuihin valmistautuvat suunnistajat.

Omatoimirasteille kartan voi tulostaa Rastilippu-palvelussa tapahtuman maksamisen jälkeen aukeavista karttalinkeistä. Voit tulostaa samoista linkeistä kartat myös perheenjäsenillesi tai suunnistuskaverillesi maksamalla ylimääräiset kartat Keravan Urheilijat ry:n suunnistusjaoston tilille FI45 5092 0920 3418 70. Vaihtoehtoisesti karttalinkin voi pyytää seuran verkkosivuilla (https://keravanurheilijat.fi/suunnistus/omatoimisuunnistus-keski-uusimaa-rasteilla/ ) mainitulla lomakkeella. Jos kartan tulostukseen ei ole mahdollisuutta, voi rajoitetun määrän karttoja löytää Solbergintien varteen pysäköintialueen länsireunan huoltorakennuksen nurkalle sijoitetusta KeU:n punaisesta postilaatikosta. Valmiissa kartoissa pisin rata on tulostettu vaihtoehtoisissa mittakaavoissa saman lehden kääntöpuolelle.

Lähtöpaikalle voit kulkea (kielletyksi alueeksi merkittyä) niityn reunaa pitkin.

Suunnistaessa voit käyttää QR-koodileimausta. Ohjeet ovat Keravan Urheilijoiden Suunnistuksen alasivuilla (QR-ohjeet).

Kunnioita tapahtumakeskuksen ja maalin tuntumassa olevien piha-alueiden rauhaa.