Suunnistuskoulu

SK Uuden emoseurat Tuusulan Voima-Veikot ja Keravan Urheilijat järjestävät yhteistä suunnistuskoulua, joka on tarkoitettu 7-15 -vuotiaille. Harjoitukset ovat maanantaisin klo 18-19.30.

Suunnistuskoulun tarkoituksena on tarjota suunnistuksen perustaitojen lisäksi innostavia elämyksiä ja haasteita koko perheelle. Halukkaat voivat osallistua suunnistuskoulun lisäksi muihin SK Uuden ja emoseurojen järjestämiin tapahtumiin.

HUOM! Koronan johdosta toiminnassa on poikkeusjärjestelyt.

Hippo-suunnistuskoulun lisätiedot ja ilmoittautuminen SK Uuden kotisivuilta https://skuusi.sporttisaitti.com/hippo-suunnistuskoulu/

Harjoituskohtainen tiedotus on SK Uuden Nimenhuudossa, jossa näkyy samalla myös muut SK Uuden tarjoamat harjoitukset ja tapahtumat. https://skuusi.nimenhuuto.com/events

Aloittaville suunnistajille on alkeiskurssi, joka toimii sisäänpääsynä jatkoryhmiin. Jatkoryhmät ovat samassa paikassa alkeisryhmän kanssa, jolloin ei tule hankaluuksia isompien ja pienempien sisarusten viemisestä harjoituksiin. Alkeiskurssin käytyään lapsi voi siirtyä  jatkoryhmiin.