Hippo-suunnistuskoulu

Hippo-suunnistuskoulu alkaa 9.4.2018 (aloittelijat) ja 16.4.2018 (vanhat)

 

SK Uuden emoseurat Tuusulan Voima-Veikot ja Keravan Urheilijat ja uutena Järvenpään Palo järjestävät yhdessä Hippo-suunnistuskoulun, joka on tarkoitettu 7-15 vuotiaille. Tätä nuoremmat sisarukset voivat olla harjoituspaikalla ja mennä metsään mukaan vanhempien kanssa, mutta heiltä emme peri maksua. Opetus keskitetään 7 vuotiaista ylöspäin.

Suunnistuskoulun tarkoituksena on tarjota suunnistuksen perustaitojen lisäksi innostavia elämyksiä ja haasteita koko perheelle. Halukkaat voivat osallistua suunnistuskoulun lisäksi muihin SK Uuden ja emoseurojen järjestämiin tapahtumiin.

Hippo- suunnistuskoulu uudistuu

Suunnistuskouluun saatiin mukaan myös Järvenpään Palo, mikä tarkoittaa mm. pääsyä uusiin harjoitusmaastoihin. Tiedotus siirtyy SKUuden Nimenhuutoon, jossa näkyy samalla myös muut SKUuden tarjoamat harjoitukset ja tapahtumat.

Aloittaville suunnistajille on suunniteltu uusi kevään kestävä yhdeksän harjoitusta sisältävä alkeiskurssi, joka toimii sisäänpääsynä jatkoryhmiin. Jatkoryhmät ovat tänä keväänä samassa paikassa alkeisryhmän kanssa, jolloin ei tule hankaluuksia isompien ja pienempien sisarusten viemisestä harjoituksiin. Alkeiskurssin käytyään lapsi voi siirtyä syyskaudeksi jatkoryhmiin.

Hippo-suunnistuskoulun lisätiedot ja ilmoittautuminen SK Uuden kotisivuilta https://skuusi.sporttisaitti.com/hippo-suunnistuskoulu/