Hiihtosuunnistuksen SM-sprintti ja -viesti 24.-25.2.2018

HUOM SUNNUNTAIN PARIVIESTIN EMITAG-NUMEROITA JA JUOKSUJÄRJESYKSIÄ VOI ILMOITTAA IRMAAN LAUANTAIHIN 24.2.2018 KLO 19.00 ASTI (AIKAA PIDENNETTY TUNNILLA IRMASSA OLLEEN TEKNISEN ONGELMAN VUOKSI).

SUNNUNTAINA MUUTOKSET MAHDOLLISIA INFOSSA KLO 9.30 ASTI, HINTA 5€.

LAUANTAIN TULOKSET, REITTIHÄRVELI JA VALOKUVIA PÄIVITETTY SIVUILLE.

SUNNUNTAIN LÄHTÖLISTA VALMISTUU ARVIOLTA KELLO 21.00-21.30.

 

TÄRKEÄÄ: TARKISTA EMITAGIN TOIMINTAKUNTO

Viime kisoissa on ollut hyytyneitä emiTagejä, erityisesti mikäli ovat vanhoja.

Emit suosittelee, että emiTagit, joiden numero on pienempi kuin 3513000, tulee vaihtaa uuteen (tai päivittää) vuonna 2018.

Jos emiTag on vanha, on hyvin mahdollista, ettei se toimi kunnolla. EmiTagin pariston jännitteen voi tarkistaa lauantaiaamuna ennen kilpailua Suunnistajan Kaupan myymälässä. Jotta testaus on luetettava, emiTag-kortin on oltava ollut 10 minuuttia ulkoilmassa.  Jos emiTagin numero on pienempi kuin 3513000 tai pariston jännite on alhainen, kannattaa emiTag vaihtaa uuteen.

Kilpailukeskuksen Infossa on vuokrattavana ylimääräisiä emiTagejä.

Voit myös vaihtaa emitTagin uuteen Suunnistajan Kaupalla kilpailukeskuksessa. Uudesta saa alennusta 25% vaihdettaessa uuteen, alennettu hinta on 67,50€.

Vanhan emiTagin voi myös halutessa päivittää. Päivityksessä emiTagiin vaihdetaan uusi paristo, uusi kuori ja uudet tiivisteet. Samalla emiTag ohjelmoidaan, jotta sen kello toimii oikein. Päivityksen voi suorittaa vain valmistaja Norjassa. Päivityksen hinta on 40,- ja toimitusaika 1-2 kuukautta.

Osallistujia lauantain henkilökohtaiseen kilpailuun on  432 ja sunnuntain viestiin 127 paria.

Huom. sunnuntain pariviesti on siirretty alkamaan kello 10.00.

Varaudu pirteään pakkaskeliin.

Hiihtosuunnistusta ei ole ylenmäärin tarjolla eteläisimmässä Suomessa, joten tervetuloa haastamaan omaa hisu-taitoa ja -vauhtia sprinttimatkoilla.  

Lämpimästi tervetuloa Keravalle!

 

Yhteistyökumppanit:

Keravan kaupunki on pääyhteistyökumppani.