Harjoituksia

SK Uuden suunnistusharjoitukset

Keravan Urheilijoiden kaikki suunnistajat ovat tervetulleita osallistumaan SK Uuden yhteisharjoituksiin ikään katsomatta. Harjoitukset palvelevat paitsi huippu- ja kilpaurheilijoita, myös kunto- ja terveysliikuntaa harrastavia KeUn suunnistajia.

Keväästä syksyyn tiistaisin pidettävissä taitoharjoituksissa on usein mahdollista valita mieleisensä erimittaisista radoista. Talven karttavaellukset puolestaan soveltuvat eri ikäisille, osanottajajoukko jakaantuu eritasoisiin ja erivauhtisiin ryhmiin. Talvella on tarjolla mm. yösuunnistusta, korttelisuunnistusta, karttavaelluksia, jumppaa, juoksutekniikkaa ja sählyä.

Harjoituksiin ilmoittaudutaan SK Uuden nimenhuudossa: SK Uuden nimenhuuto

SK Uuden Nimenhuudossa voit luoda itsellesi tunnukset kirjautumista varten. Aloita oikeasta ylälaidasta kohdasta ‘Liity joukkueeseen’.

Kuntopiiri maanantaisin Paijalan koululla Tuusulassa

Tulevan talvikauden kuntopiiri on maanantaisin klo 18:00 – 19:00 Paijalan koululla, Paijalantie 44, 04300 Tuusula, alkaen 25.9.2017.

Jokainen voi liikkua omalle tasolleen sopivalla rasituksella. Liikkeet on suunniteltu tukemaan huippusuunnistajan harjoittelua, mutta ne sopivat kaikille muillekin. Jos joku liike ei sovi, sen voi vaihtaa toiseen. Tämä sopii koko perheen jumpaksi, kaiken ikäisille. Ei tarvitse ilmoittautua, tule vain paikalle.