Harjoituksia

SK Uuden suunnistusharjoitukset

Kaikki suunnistajajäsenet ovat tervetulleita osallistumaan SK Uuden yhteisharjoituksiin ikään katsomatta. Harjoitukset palvelevat paitsi huippu- ja kilpaurheilijoita, myös kunto- ja terveysliikuntaa harrastavia suunnistajia.

Keväästä syksyyn tiistaisin pidettävissä taitoharjoituksissa on usein mahdollista valita mieleisensä erimittaisista radoista. Talven karttavaellukset puolestaan soveltuvat eri ikäisille, osanottajajoukko jakaantuu eritasoisiin ja erivauhtisiin ryhmiin. Talvella on tarjolla mm. yösuunnistusta, korttelisuunnistusta, karttavaelluksia, jumppaa, juoksutekniikkaa ja sählyä.

Harjoituksiin ilmoittaudutaan SK Uuden nimenhuudossa: SK Uuden nimenhuuto

SK Uuden Nimenhuudossa voit luoda itsellesi tunnukset kirjautumista varten. Aloita oikeasta ylälaidasta kohdasta ‘Liity joukkueeseen’.

Jokainen voi liikkua omalle tasolleen sopivalla rasituksella. Liikkeet on suunniteltu tukemaan huippusuunnistajan harjoittelua, mutta ne sopivat kaikille muillekin. Jos joku liike ei sovi, sen voi vaihtaa toiseen. Tämä sopii koko perheen jumpaksi, kaiken ikäisille. Ei tarvitse ilmoittautua, tule vain paikalle.