Tiedote: Tykkihiihdot 20.1 sääennusteiden vaikutus kilpailuun

Tiedote kilpailuista to 18.1 klo 15.45

Yhteislähtökilpailu perinteisellä hiihtotavalla. Ilmoittautuminen KILMOn kautta to 18.1 klo 21.00 mennessä. Kilpailuissa ja niiden järjestelyissä noudatetaan Hiihtoliiton kilpailusääntöjä. Alle 16 vuotiaiden sarjoissa pakkasraja on -15 astetta. Muiden sarjojen osalta -15…-20 astetta huomioiden muu olosuhde. Sääennusteiden mukaan kilpailun järjestäminen sääntöjen sallimissa rajoissa on epäselvää.

Mikäli kilpailu joudutaan toistamiseen perumaan pakkasen takia osallistumismaksut palautetaan täysimääräisenä, Svean-palvelumaksu vähennettynä. Päätökset lämpötilan aiheuttamista muutoksista kilpailuun pyritään tekemään pe 19.1 klo 16.00 mennessä tai tiedottamaan päätöksenteon uudesta aikataulusta. Vaihtoehtoina on aikataulun muokkaaminen siten, että aloitus aikuisten sarjoista, kilpailun aloitusajankohdan muuttaminen tai kilpailun peruminen.

Mikäli ennusteet lupaavat sään lauhtumista niin kilpailuun avataan jälki-ilmoittautuminen perjantai aamuun mennessä erillisen ohjeistuksen mukaan. Jälki-ilmoittautumiset tulee tehdä pe 19.1 klo 18.00 mennessä. Jälki-ilmoittautumisten maksut ovat samat, kuin varsinaiset osallistumismaksut. Kilpailun lopullinen aikataulu julkaistaan jälki-ilmoittautumisen päätyttyä.

Lisätiedot järjestelyistä:

Tuomas Turunen, tuomasturunen[at]outlook.com