Tiedote: Tykkihiihtojen jälki-ilmoittautuminen avattu

Tiedote 19.1. klo 8.00

Jälki-ilmoittautumislomake

Yhteislähtökilpailu perinteisellä hiihtotavalla. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista pe 19.1 kl0 18.00 saakka. Maksut ovat samat, kuin varsinaiset osallistumismaksut. Osallistumismaksut maksetaan Keravan Urheilijat hiihtojaosto tilille: FI22 5092 0920 3418 96. Maksusuoritus tulee todentaa kilpailutoimistossa numeron noudon yhteydessä. Maksun suoritus vasta sen jälkeen, kun kilpailun järjestäminen on vahvistettu. Kilpailun lopullinen aikataulu julkaistaan jälki-ilmoittautumisen päätyttyä.

Kilpailuissa ja niiden järjestelyissä noudatetaan Hiihtoliiton kilpailusääntöjä. Alle 16 vuotiaiden sarjoissa pakkasraja on -15 astetta. Muiden sarjojen osalta -15…-20 astetta huomioiden muu olosuhde. Sääennusteiden mukaan kilpailun järjestäminen sääntöjen sallimissa rajoissa on epäselvää.

Mikäli kilpailu joudutaan toistamiseen perumaan pakkasen takia osallistumismaksut palautetaan täysimääräisenä, Svean-palvelumaksu vähennettynä. Päätökset lämpötilan aiheuttamista muutoksista kilpailuun pyritään tekemään pe 19.1 klo 16.00 mennessä tai tiedottamaan päätöksenteon uudesta aikataulusta. Vaihtoehtoina on aikataulun muokkaaminen siten, että aloitus aikuisten sarjoista, kilpailun aloitusajankohdan muuttaminen tai kilpailun peruminen.

Lisätiedot kilpailusivuilta