Tilojen vuokraus

Keupirtti ja Keinukallio kahvion tilat soveltuvat hyvin erilaisten tilaisuuksien pitopaikaksi, esimerkiksi
– urheiluseurojen ja yhdistysten kilpailutapahtumat, jäsentilaisuudet ja leirit
– yritysten ulkoilupäivät
– kokoukset
– koulujen ulkoilupäivät
– syntymäpäivät, häät ja muut yksityiset juhlatilaisuudet.

Keravan Urheilijoiden jäsenet saavat jäsenkortilla seura-alennuksen jäsenen omiin yksityistilaisuuksiin.

KEUPIRTTI

Vuokrattavien tilojen neliöt;

Sali 103m² + parvi 20m²

Keittiö 13m² + aula ja WC:t 34m²

Pukuhuoneet 40m²

Sauna- ja suihkutilat 25m²

Kokoushuone 18m²

Yhteensä 253 m²  + parkkialue n. 3000 m²

Juhlatilassa istumapaikkoja ja pöytätilaa n. 70 henkilölle.

Käytössä myös valkokangas ja videotykki. Kokoustilassa myös videotykki ja kaiuttimet ja DVD-soitin.

Keittiön varustus: Kahvinkeittimet, vedenkeitin, mikro, uuniliesi, jääkaappi, tiskikone, kahviastiasto ja termokset.

Saunatilat: Pukuhuoneet 2 kpl. 27 m² ja 13 m², Isommassa pukuhuoneessa jääkaappi sekä kuivauskaapit. Tiloissa myös pyykinpesukone esim. leirien ja urheilutapahtumien tarpeisiin.

Aktiviteetit: esim. Iso piha-alue, kesäisin pururata 20m päässä, talvisin hiihtoladut, Ollilanlammen ulkoilualue n. 300m, Keravanjoen ulkoilualue n. 400m, Ahjon koulun tekonurmikenttä n. 400m.

Keupirtti_Vuokraushinnasto_2018
VUOKRAUSSOPIMUSEHDOT 2018

VARAUKSET
Keupirtin vuokrahintatiedustelut ja varaukset: keupirtti(at)keravanurheilijat.fi tai p. 040 164 7736

Keupirtin varauskalenteri (tarkistus aina seurakoordinaattorilta)

——————————————————————————————————————————————–

KEINUKALLIO

Kahvion pinta-ala yht. 160 m² , Keittiön 18 m²

Keittiön varustus: Kahvin- ja vedenkeittimet, termokset, mikro, liesiuuni, pesukone, jääkaappi ja Kahvila-astiasto.

Tilassa istuma- ja pöytäpaikkoja n. 60 henkilölle.  WC:t 2 kpl.

HUOM. Keravan Urheilijat vuokraa ainoastaan Keinukallion kahvion tiloja.

Keinukalliossa ja sen välittömässä läheisyydessä on mm. juoksuportaat, frisbeegolf-rata, pururata, talvella hiihtoladut ja grillipaikka

Keinukallio_Vuokraushinnasto_2018
VUOKRAUSSOPIMUSEHDOT 2018

VARAUKSET
Keinukallion kahvion vuokrahintatiedustelut ja varaukset: hiihto(at)keravanurheilijat.fi tai p. 045 787 68431

——————————————————————————————————————————————-

Lisätietoja Keinukallion aktiviteeteistä http://keinukallio.fi/keinukallio

Ulkoalueiden käytöstä tulee sopia Keravan kaupunkiympäristön kanssa.
Yhteystiedot;
Sähköposti: kaupunkiymparisto@kerava.fi