Keskustelupalsta

Keskustelupalsta on tarkoitettu KeU:n suunnistajien käyttöön koskien viestijoukkueita ja muuta vastaavaa.

6 kommenttia artikkeliin ”Keskustelupalsta

 1. KeU on julistanut alueen liikkumiskieltoon ensi kevään SM-sprinttiviestiä varten. Ihan hyvä. Mutta eipä taida koskea ikäsuunnistajia, koska kisa on eräiden tietojen mukaan tarkoitettu vain HD21-sarjoille, vaiko? Kun olisi nimittäin joulun aikana ihahn oikeaa asiaa Keravalle.

  Ote : Kaikenlainen liikkuminen alueella on kielletty kaikilta kilpailijoilta, heidän huoltajiltaan, valmentajilta yms. henkilöiltä, joilla voi olla vaikutusta kilpailun lopputulokseen. Kielto ei koske junaliikennettä eikä bussilinjoja. Tietyillä pääteillä liikkuminen autolla on sallittua kevääseen asti (tarkka aika ilmoitetaan myöhemmin).

 2. Tärkeä tiedote lisenssin lunastamisesta 2018

  Lisenssin lunastaminen vuodelle 2018 tapahtuu 4.1.2018 alkaen Suomisport-palvelussa (www.suomisport.fi), joka on koko suomalaisen urheilun yhteinen palvelu. Lisenssejä ei siis lunasteta enää IRMAssa.

  Kilpailuihin ilmoittautuminen ja muut entiset toiminnot säilyvät edelleen IRMAssa, vain lisenssimyynti siirtyy Suomisportiin.

  Lisenssin lunastamista varten tulee tehdä muutamia toimia:
  käyttäjän tulee rekisteröidä itsensä Suomisport-palveluun
  käyttäjän tulee tallentaa Suomisportista saamansa sportti-id-numero omiin tietoihinsa IRMAssa, tällöin tieto lisenssin lunastamisesta siirtyy myös IRMAan.

  Rekisteröitymisen Suomisportiin voi tehdä jo ennen 4.1.2018, varsinainen lisenssien myynti alkaa kuitenkin vasta 4.1.2018.

  Tarkemmat ohjeet rekisteröitymisestä Suomisportiin löydät Suunnistusliiton ohjesivulta sekä kirjautumalla IRMAan kohdasta Suomisport tietoa.

 3. Onko vaihtunutta Emitag-nroa mahdollista ilmoittaa sähköisesti johonkin jo perjantaina? Vaiko vasta la-aamuna infoon? SM-hisusta siis kyse…

 4. Kutsu aikuisten lihaskuntotreeniin:

  Paijalan koululla maanantaisin klo 18.00-19.00
  Kolme kertaa: 9.4., 16.4. ja 23.4.

  Tavoitteena taistella ikääntymisen ja/tai istumatyön aiheuttamia kolotuksia, kireyksiä ja lihasepätasapainoa vastaan.

  Liikkeet tehdään yhdessä, rauhallisella tahdilla.Tuskin tulee hiki.

  Varusteina mukavat liikuntavaatteet ja jumppakuminauha (saa urheiluliikkeistä, mutta voi askarrella itsekin, noin 2 metriä on hyvä). Kenkiä ei käytetä, koska jalkaterätkin tarvitsevat treeniä.

  Koululla on jonkun verran jumppa-alustoja, mutta jos haluaa varmistaa saavansa alustan, kannattaa ottaa oma mukaan.

  Harjoitukset sopivat kaikille, jotka haluavat säilyttää tai parantaa lihaskuntoaan; ei tarvitse olla kilpaurheilija (edes veteraanisarjassa). Nämä kolme harjoituskertaa eivät sinällään riitä juuri mihinkään, mutta jos niistä saa kipinän tehdä harjoituksia säännölliseti, muutaman kerran viikossa, uskallan luvata toimintakykyisemmän tulevaisuuden kuin ilman treeniä.

  Tervetuloa, liikuntasalissa on tilaa kaikille.

  Telle
  050-440 6625

 5. H150- Keravan Urheilijat 1 Keravan Urheilijat Syrjälä Pertti Parnetti Roy Hakuli Kari
  D120- Keravan Urheilijat 1 Keravan Urheilijat Hovinen Mari Rönkkö Eva Kirves Hetti
  HD21C Keravan Urheilijat 1 Keravan Urheilijat Antell Saara Antell Kai Antell Mikko

  Ylläolevat joukkueet ilmoitettu FinnSpring-viestiin 2018

Jätä kommentti

17 + = 25