Keskustelupalsta

Keskustelupalsta on tarkoitettu KeU:n suunnistajien käyttöön koskien viestijoukkueita ja muuta vastaavaa.

4 kommenttia artikkeliin ”Keskustelupalsta”

 1. Halikko-viestiin ilmoitettu 1 joukkue kilpasarjaan.
  Tässä juoksujärjestys:
  1. Saku Kirves
  2. Pekka Muukkonen, Mikko Talvitie, Timo Sirola
  3. Eila Pekkarinen, Mia Perälä, Mia Hakuli
  4. Olli Laaksonen, Mari Hovinen, Unto Tanttu
  5. Hetti Kirves, Kari Hakuli, Harry Perälä
  14. Mari Siren-Koskinen
  15. Pertti Syrjälä

  Muutokset tänne keskustelupalstalle tai Mia H:lle

  Vastaa
 2. Vaikka kausi on hädin tuskin päättynytkään, niin jo nyt kannattaa kääntää katseet kohti ensi kesän rastiviikkotarjontaa. Pohjois-Suomen maastoista tykästyneille on herkkua tarjolla, kun Jukola, Fin5 ja Kainuun rastiviikko kaikki suunnistetaan siinä suunnassa.

  Mutta ehdottomasti ison maininnan ansaitsee Ruotsin rastiviikko O-Ringen, joka kisaillaan 20.-25.7. Uppsalassa. Kisaviikko on yleensä oikein hyvin järjestetty. Vaikka suunnistajia on paljon, kisakeskukset ovat toimivia, bussikuljetukset kilpailupaikoille toimivat ja suunnistusmaastotkin ovat olleet laadukkaita. Sarjajaoissa on laaja tarjonta, O-Ringeniltä löytyy varmasti just se oikea sarja sopivine ratoineen kullekin!

  Keulaisia ei kauhiasti ole Ruotsin viikoilla viime vuosina näkynyt. Olisihan se kivaa, jos meitä olisi siellä enemmän!

  Ensi vuoden suunnistuksellisena haasteena tulee olemaan etappien 4 ja 5 maasto. Youtuben puolelta löytyy parikin pätkää, joista selviää, miksi maastoa pidetään yhtenä Ruotsin hienoimpana maastona (kuulunee aktiivisuunnistajille, ainakin Ruotsissa, koettavien suunnistusmaastojen bucket listille…) . Siis haastavaa ja hankalaakin voi metsässä olla, kun Thierry Gueorgioukin on onnistunut pummaamaan Lunsenin yötreeneissä yhtä rastia 25 minuuttia…

  Käykääpäs tutustumassa O-Ringen-aineistoon verkossa! Suosittelemme rastiviikkoa niin kilpa- kuin kuntosuunnistajillekin! Ensimmäinen ilmoittautumisporras on jo tällä viikolla.

  Terveisin Harry & Mia

  Vastaa
 3. 1000 m suunnistus su 3.11.. Opastus kisapaikalle alkaa Hämeentien (tie nro 45) ja Rusutjärventien risteyksestä Tuusulassa, josta ajomatka 5 min paikoitukseen, joka kisakeskuksessa. Kilpailijoita pyydetään saapumaan paikalle klo 11.00 mennessä, jolloin arvotaan lähtöajat. Ensimmäinen lähtö klo 11.10. Minuutin lähtövälit. Kaksi sarjaa H ja D. Sarjojen osallistujia lähetetään maastoon vuorotellen. Emit leimaus. Maasto on lähes koskematonta keskiuusimaalaista erämaamaastoa, kuten aina😀.
  Ennakkoilmoittautuminen suositeltavaa, mutta ei pakollista. Tervetuloa taistelemaan upeista kiertopalkinnoista!

  Vastaa

Jätä kommentti