Keskustelupalsta

Keskustelupalsta on tarkoitettu KeU:n suunnistajien käyttöön koskien viestijoukkueita ja muuta vastaavaa.

4 kommenttia artikkeliin ”Keskustelupalsta”

 1. Vaikka kausi on hädin tuskin päättynytkään, niin jo nyt kannattaa kääntää katseet kohti ensi kesän rastiviikkotarjontaa. Pohjois-Suomen maastoista tykästyneille on herkkua tarjolla, kun Jukola, Fin5 ja Kainuun rastiviikko kaikki suunnistetaan siinä suunnassa.

  Mutta ehdottomasti ison maininnan ansaitsee Ruotsin rastiviikko O-Ringen, joka kisaillaan 20.-25.7. Uppsalassa. Kisaviikko on yleensä oikein hyvin järjestetty. Vaikka suunnistajia on paljon, kisakeskukset ovat toimivia, bussikuljetukset kilpailupaikoille toimivat ja suunnistusmaastotkin ovat olleet laadukkaita. Sarjajaoissa on laaja tarjonta, O-Ringeniltä löytyy varmasti just se oikea sarja sopivine ratoineen kullekin!

  Keulaisia ei kauhiasti ole Ruotsin viikoilla viime vuosina näkynyt. Olisihan se kivaa, jos meitä olisi siellä enemmän!

  Ensi vuoden suunnistuksellisena haasteena tulee olemaan etappien 4 ja 5 maasto. Youtuben puolelta löytyy parikin pätkää, joista selviää, miksi maastoa pidetään yhtenä Ruotsin hienoimpana maastona (kuulunee aktiivisuunnistajille, ainakin Ruotsissa, koettavien suunnistusmaastojen bucket listille…) . Siis haastavaa ja hankalaakin voi metsässä olla, kun Thierry Gueorgioukin on onnistunut pummaamaan Lunsenin yötreeneissä yhtä rastia 25 minuuttia…

  Käykääpäs tutustumassa O-Ringen-aineistoon verkossa! Suosittelemme rastiviikkoa niin kilpa- kuin kuntosuunnistajillekin! Ensimmäinen ilmoittautumisporras on jo tällä viikolla.

  Terveisin Harry & Mia

  Vastaa
 2. Jukolan viestissa Hollolassa 4. osuuden 7. rastia hain kaikkein kauimmin.
  http://www.elisanet.fi/skasi/Hollolan%20Jukolan%20osuuden%204%20rasti7.pdf on kyseinen rasti. Lähestyn sitä lounaasta (lyijykynä-jälki). Olin mielestäni kahden supan välisellä harjanteella. Ihmettelin, kun edessä oli ylämäki. Eihän käyräkuvaus sellaista kerro. Aikaa vierähti, ennenkuin lähdin sitä kapuamaan ja menemään ylhäällä olevaan rastisuppaan.
  Suunn. terv.
  Servo

  Vastaa
 3. SM-viesti suunnistetaan sunnuntaina 20.9.20 Pöytyällä. Käykäähän laittamassa Irmaan viestihalukkuudet viimeistään 9.9. mennessä.
  Nyt kaikki joukolla mukaan, yritetään saada Keusta monta joukkuetta viestiin!

  Vastaa

Jätä kommentti