Suunnistusjaoston kuulumisia

25 Manna 12.10.2019
Seura pyrkii saamaan kokonaan oman joukkueen 25 Mannaan. Lähde sinäkin mukaan! Ilmoittautumiset SK Uuden Nimenhuutoon “Toppatakkien” joukkueeseen. Seura maksaa osallistumismaksun, muut matkustuskustannukset omakustanteisena. Linkki tapahtumaan.

Muistutus: SK uuden harjoitukset ovat kaikille KeU:n suunnistajille avoimia ja toiminta on aktiivista näin talvikaudellakin. Seuraa tapahtumia SK Uuden Nimenhuudossa.

SK Uudessa edustavien keulaisten ja tvv:läisten suunnistajien osallistumismaksujen korvausperiaatteet on harmonisoitu. Vuonna 2019 KeU maksaa kaikkien keulaisten osallistumismaksut 25 vuoteen asti kattaen kotimaan kisat ja sisältäen yhden kotimaan rastiviikon.

Jukola-ilmoittautuminen on auki Irmassa. Muista käydä ilmoittamassa juoksuhalukkuus. Ilmoittautumiset 8.5.2019 mennessä, jolloin on vielä mahdollista ilmoittaa lisää joukkueita. Lisätietoja Keskustelupalstalla.

Kaksien 2018 menestyksekkäästi järjestettyjen SM-kisojen jälkeen kalenterissa ei toistaikseksi ole kisoja järjestettävänä vuonna 2019, mutta ideariihet ovat käynnissä ja kaikki ehdotukset tervetulleita.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin