Ilmoittautuminen ryhmiin

Ilmoittautuminen kaikkiin yleisurheiluryhmiin tapahtuu myClub-palvelun kautta. Alla on ohjeet myClubiin rekisteröitymiseen ja kirjautumiseen.

Uudet Keravan Urheilijoiden jäsenet

  1. Rekisteröidy uudeksi jäseneksi myClubiin. Täytä yhteystiedot mahdollisimman kattavasti ja valitse jaostoksi Yleisurheilu (mahdollista olla myös useamman jaoston jäsen).
  2. Rekisteröidyttyäsi jäseneksi pääset ilmoittautumaan harjoituksiin, kilpailuihin ja muihin jaoston tapahtumiin, jotka löytyvät Tapahtumat-osioista. Lisäksi esimerkiksi yleisurheiluharjoitusten laskut ja tiedotteet lähetetään jatkossa myClubin kautta.

Jo olemassa olevat Keravan Urheilijoiden jäsenet

  1. Kirjaudu myClubiin saamillasi tunnuksilla (olet saanut tunnukset jos olet aktivoinut myClub-tilisi sinulle lähetetyllä aktivointilinkillä. Jos linkki on mennyt vanhaksi, tilaa uusi aktivointilinkki kohdasta salasana tai käyttäjätunnus unohtunut (huom! tämä mahdollista jos jäsentiedoissamme on voimassa oleva sähköpostiosoite. Jos sähköpostiosoite on muuttunut, ole yhteydessä jasenasiat@keravanurheilijat.fi).
  2. Kirjauduttasi myClubiin pääset ilmoittautumaan harjoituksiin, kilpailuihin ja muihin jaoston tapahtumiin, jotka löytyvät Tapahtumat-osioista. Lisäksi esimerkiksi yleisurheiluharjoitusten laskut ja tiedotteet lähetetään jatkossa myClubin kautta.

Kesän 2024 ilmoittautumiset ovat auki 22.4.-12.5. MyClub-sovelluksessa (ryhmien tietoihin ja hinnastoon)

5-6 -vuotiaat yleisurheilukoulu kesä 2024  – ilmoittautumislinkki:
https://keravanurheilijat.myclub.fi/flow/events/6968141

7-9 -vuotiaat yleisurheilukoulu kesä 2024 – ilmoittautumislinkki:
https://keravanurheilijat.myclub.fi/flow/events/6968005

YU harrasteryhmä kesä 2024 – ilmoittautumislinkki:
https://keravanurheilijat.myclub.fi/flow/events/6968195

YU kilparyhmä nuoret kesä 2024 – ilmoittautumislinkki
https://keravanurheilijat.myclub.fi/flow/events/6968230

YU kilpa 1. ryhmä kesä 2024 – ilmoittautumislinkki
https://keravanurheilijat.myclub.fi/flow/events/6968243