Nappulamaastot

Nappulamaastot 2021

Järjestämme tänä vuonna yhdet Nappulamaastot heti syyskuun alussa ja suuri kilpailupäivämäärä on tiistai 7.9.2021. Tervetuloa kaikki juoksemaan ja kisaamaan!

Ilmoittautuminen ennakkoon. Kilpailunumeroiden nouto alkaa klo 17:30 ja kilpailut alkaa klo 18:00.

(Huom. Puhelimella selatessa puhelimen ollessa vaakasuunnassa alla oleva taulukko näkyy selkeämmin.)

Päivämäärä ja aika Kilpailupaikka Tulokset
Tiistai 7.9.2021

klo 18.00

Sompion kenttä

(Luhtaniituntie, Kerava)

Nappulamaastot 7.9.2021_tulokset

 

Sarjat:  tytöt ja pojat 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 v ja M/N. Myös alle 6-vuotiaat voivat osallistua 6-vuotiaiden sarjaan.

Reitti: noin 600m – 3km, pienimmille lyhyin matka ja isoimmille pidempi matka.

Ilmoittautuminen: Koronatilanteen vuoksi Nappulamaastojen ilmoittautumiset kerätään pääasiassa ennakkoilmoittautumisilla täällä tai suoraan sähköpostilla osoitteeseen valmennus(at)keravanurheilijat.fi. Lähetäthän ennakkoilmoittautumisen ti 7.9. klo 10 mennessä.  Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista saman linkin kautta klo 17 asti kisapäivänä (ei sähköpostitse). Pyrimme mahdollistamaan myös jälki-ilmoittautumisen paikan päällä. Huom. Kilpailusarja määräytyy syntymävuoden mukaan. Esimerkiksi 8 vuotta tänä vuonna täyttävä kilpailee 9-vuotiaiden sarjassa.

Osallistumismaksu: 5 euroa. Varaathan mielellään tasarahan. Maksun voi myös suorittaa MobilePayllä. Maksu suoritetaan numeron noutamisen yhteydessä kisapaikalla.

Osanoton varmistus ja kilpailunumerot: Ennakkoon määrätyt numerot voi hakea merkityltä paikalta kisapaikalla oman sarjan pisteeltä viimeistään 15 minuuttia ennen kilpailun alkua. Samassa pisteessä suoritetaan osanoton varmistus sekä osallistumismaksun maksaminen.

Palkinnot: Kilpailusta jaetaan palkinto jokaiselle maaliin juosseelle kilpailijalle.

Lisätietoja: valmennus(at)keravanurheilijat.fi tai Jorma Hyttinen, puh. 0400-813 254.

TERVETULOA KISAAMAAN!

Aiempien vuosien Nappulamaastojen tulokset löydät täältä.