KeU:n tiedote 1/2023

KeU:n johtokunta järjestäytyi tammikuussa ja puheenjohtajana jatkaa Timo Sirola. Varapuheenjohtajana toimii Markus Airila, taloudenhoitajana Reino Ruotsalainen ja sihteerinä Tuomas Turunen. Muut jäsenet ovat Jukka Haikonen, Petteri Nousiainen ja Hanna Riihinen. Seuran kevätkokous järjestettiin KeU:n toimistolla ti 28.3.2023 ja edellisen vuoden toimintakertomus ja taloustilanne käytiin kokouksessa läpi.

Jäsenmaksut vuonna 2023 on aikuisilta 40 e ja lapsilta 20e. Jäsenmaksut on lähetetty tammikuussa vuoden 2023 osalta MyClubiin ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Tarkastathan, ettei lasku ole vahingossa päätynyt roskapostikansioon.

KeU:n ja TVV:n yhteinen liikuntaluotsi Mikko Niskanen aloitti syksyllä 2022 hiihdon ja suunnistuksen valmentajana. Liikuntaluotsi on työskennellyt tehtävässään puoli vuotta. Talviaikaan painopiste on ollut lasten hiihtotoiminnassa, päävastuu hiihtokoulu ja Lumipäivät sekä muun toiminnan avustaminen. Maaliskuussa painopiste on siirtynyt lasten suunnistuskoulun organisointiin ja Sherwood Run -kilpailun järjestelyihin.

KeU-pirtti ei ole enää vuokrauskäytössä, mutta Keinukallion kahviota voi vuokrata, lisätiedot löytyvät nettisivuilta https://keravanurheilijat.fi/yhdistys/keu-vuokraa/tilojen-vuokraus/ 

Jaostojen ajankohtaiset

Hiihto: 

 • Kauden toiminta on toteutunut toimintasuunnitelman mukaisesti ja olosuhteet ovat olleet hyvässä kunnossa. Hiihtokoulussa ilmoittautuneita oli 71 kpl, OP Uusimaa Cupissa kilpailusuorituksia 286 kpl, Lumipäivillä osallistujia noin 250 kpl. Kymppiryhmään saatiin talven aikana uusia kävijöitä ja kaikissa harjoituksissa kävijämäärä lisääntyi edelliseen talveen verrattuna. 
 • URLUS kehityshanke suksitaitoradan toteuttamiseksi onnistui ja hankerahoituksella seuralle ostettiin oma lumitykki.
 • Kilpailumenestys nuorten sarjoissa on ollut hyvää. Yhteensä 18 kpl TOP10 sijoitusta valtakunnallisissa nuorten kilpailuissa KLL, HS ja NSM ja yhteensä seitsemän mitalia. Hopeasompa kilpailuiden seurapisteissä KeU oli kokonaiskisan kahdeksanneksi paras seura.

Soutu:

 • KeU järjesti talvikaudella Sisäsoudun 500 m (99 osallistujaa) ja 6000 m (66 osallistujaa) SM-kilpailut ja kokemus pääosin etäkilpailuna järjestettävästä tapahtumasta oli hyvä.
 • Uusi tarvikevaja on hankinnassa Gustavelundin rantaan, joten ulkosoutukauden avausta odottaa uudet paremmat tilat.
 • Huhtikuussa 22.4. ergomaratonin SM-kilpailut järejstetään Gustavelundissa, kisasivut https://keravanurheilijat.fi/soutu/ergomarathon/ 

Suunnistus:

 • Hiihtosuunnistuskausi on ohi, pieni joukko SK Uusilaisia kiersi aktivisesti hyvälumisen talven hiihtosuunnistuskilpailuja ja am-kilpailuista kertyi mitaleita.
 • Lasten ja nuorten Suunnistuskoulu alkoi ma 27.3. liikuntaluotsin johdolla
 • KeU järjestää yhdessä Askolan Urheilijoiden kanssa kaksipäiväisen suunnistustapahtuman Askolassa 29.-30.4.2023. Kilpailusivut https://keravanurheilijat.fi/suunnistus/nietoonkevatkisa/ Talkooväkeä otetaan mielellään mukaan vielä lisää, lyhyitä ja helppoja tehtäviä on tarjolla! Esimerkiksi parkkimaksujen keräyksessä lauantaina tarvitaan apua. Yhteyttä voi ottaa kilpailunjohtajaan Perttiin puh. 040 744 3805.

Yleisurheilu:

 • Hallikausi tuotti menestystä nuorten sarjoissa. Oulussa SM-hallikisoissa Sini-Minea Saarikoski otti hopeaa N19 3000 m ja kultaa N19 800 m. Tampere Junior Indoor Gameseissa nuoret rikkoivat laajalla rintamalla omia ennätyksiään ja hopeasijalle ylsi Samuli Saarikoski P15 800 m.
 • Kesäkausi alkaa toukokuussa ja ryhmiin voi ilmoittautua jo. Lisätiedot https://keravanurheilijat.fi/yleisurheilu/yleisurheilun-ryhmat/ 

KeU tiedottaa ja viestii

Seuran nettisivut toimivat virallisena tiedotuskanavana osoitteessa https://www.keravanurheilijat.fi

Yleisseuran tiedotteita tulee 1-2 vuodessa ja lajien oma ajankohtaisten asioiden tiedotustoiminta on vilkkaampaa. Jokaisella jaostolla on oma ajankohtaista sivu ja löydät KeU:n etusivulta suoraan jokaisen jaoston ajankohtaisiin uutisiin.

Myös tapahtumakalentereihin pääsee etusivulta ja kannattaa olla rohkeasti yhteydessä tapahtuman vastaavaan, jos kiinnostaa kokeilla lajeja yli jaostorajojen:

Hiihto https://keravanurheilijathiihto.nimenhuuto.com/

Soutu https://keusoutu.nimenhuuto.com/

Suunnistus https://skuusi.nimenhuuto.com/

Yleisurheilu https://keravanurheilijat.myclub.fi/flow/events/public?display_mode=list

Yleisseuran sosiaalisen median sivut löytyvät selaimen kautta seuraavista osoitteista:

https://www.facebook.com/keravanurheilijat

https://www.instagram.com/keravanurheilijat/

https://www.twitter.com/keravanurheilijat

Jaostoilla on myös omia kanavia ja mm. Instagramissa jokaisella jaostolla on oma tili:

Hiihto @keu_hiihto

Soutu @keusoutu

Suunnistus @sk_uusi 

Yleisurheilu @keuyleisurheilu

Jos haluaisit toimia KeU:n SoMe -kanavissa sisällön päivittäjänä tai lähettää kuvia julkaistavaksi, ole rohkeasti yhteydessä Hannaan sähköpostilla hanna.riihinen (a) gmail.com Erityisesti nuorten kuulumisia toivotaan lisää SoMe-kanaviin.