Mukaan soudun toimintaan

Liity Keravan Urheilijoiden jäseneksi

Keravan Urheilijoiden jäsenyys on pakollinen soudun harrastustoiminnassa oleville. Jäseneksi liittyminen tapahtuu MyClubin kautta, tarkemmat ohjeet alempana. Jäsenmaksun suuruus vuonna 2023 on 40€ aikuisilta ja 20€ junioreilta (alle 18 v.)

Jäseneksi liittymisen lisäksi soutujaostolla on toimintamaksu, joka vuonna 2023 on 70€. Toimintamaksulla saat:

  • osallistua jaoston tapahtumiin ja harjoituksiin (esim. soutuspinnit, kirkkovenetreenit)
  • käyttää itsenäisesti jaoston pienvenekalustoa varausten mukaisesti (käyttökoulutuksen/-opastuksen jälkeen)
  • mahdollisuuden varata venepaikan seuran rannasta (venepaikasta on erillinen maksu, mutta paikan saaminen/paikka-arvontaan osallistuminen edellyttää toimintamaksua ja seuran jäsenyyttä)
  • osallistumisen soudun SM-kilpailuihin omavastuuhintaan. Seura maksaa osallistumismaksut, mutta soutajalle jää maksettavaksi omavastuuosuus: (vuonna 2022 10€/lähtö).

Jäsen- ja toimintamaksun lisäksi voi olla muita maksuja (esimerkiksi venepaikka). Soutujaoston toimintamaksu ei sisällä muiden seurojen toimintamaksuja.

Liity jäseneksi (https://keravanurheilijat.myclub.fi/flow/profile/new).

  1. Kirjaudu jäseneksi MyClubin kautta (ylläolevasta linkistä tai jäsensivujen kautta) .
  2. Täytä nimi- ja yhteystietosi ja valitse jaosto(t), jonka toimintaan haluat osallistua.
    • Valitse jaostoksi soutujaosto, jolloin saat soutujaoston jäsenille kohdennetut tiedotteet
  3. Täytettyäsi tiedot ja lähetettyäsi lomakkeen, saat sähköpostiisi tai postitse Keravan Urheilijoiden jäsenmaksulaskun.

Jäsenmaksun maksaessasi muista käyttää laskun viitenumeroa, jotta lasku kohdistuu oikeaan jäsenyyteen. Jäsenmaksu maksetaan pääseuran tilille.

Sinut hyväksytään jäseneksi heti, kun olet suorittanut jäsenmaksun!

Huomioithan, että lajien toimintamaksut eivät sisällä jäsenyyttä, jäsenmaksu pitää maksaa erikseen. Ja päinvastoin 🙂

Jos sinulla on kysyttävää jäsenasioihin liittyen, ota yhteyttä: jasenasiat@keravanurheilijat.fi

Lisätietoja jäsenyydestä jäsensivuilta.

Mikäli olet jo Keravan Urheilijoiden jäsen, mutta kuulut johonkin muuhun jaostoon, voit liittyä myös soutujaoston jäseneksi myClubin kautta.

Jäsentietojen ylläpito

MyClub toimii seuran jäsenrekisterinä, joten huolehdithan siitä, että tietosi ovat myClubissa ajan tasalla. MyClubin kautta pääset myös liittymään seuran muihin jaostoihin (huomioithan, että jaostoilla saattaa olla erillisiä toimintamaksuja, jotka eivät sisälly soutujaoston toimintamaksuun).

22.3.2018 myClub julkaisi uuden myClub ID -toiminnallisuuden, joka vaatii käyttäjän toimenpiteitä. Lisätietoa toiminnallisuudesta ja toimenpiteistä löytyy täältä.

Soudun toimintamaksu

Soutujaoston toimintamaksu vuonna 2023 on 70 €/henkilö. Toimintamaksu ei sisällä seuran jäsenmaksua.

Toimintamaksu oikeuttaa käyttämään KeUn omistamia soutuun tarkoitettuja välineitä, mm sisäsoutulaitteet ja seuran veneet sekä osallistumaan KeUn kirkkoveneharjoituksiin ja soutuspinningtunneille. Lisäksi toimintamaksulla katetaan sisäsoudun ja soudun SM-kisojen osallistumismaksuja omavastuuosuutta lukuunottamatta.

Vanhoille jäsenille lähetetään lasku toimintamaksusta tammi-helmikuun aikana (vanha jäsen = MyClubin jäsentiedoissa on noin vuoden vaihtuessa valittuna soutujaosto).

Uudet jäsenet maksavat toimintamaksun soudun tilille FI36 2074 1800 0262 59. Tekstikenttään kirjoitetaan “Toimintamaksu 2023” ja oma nimi. (Huom: tilinumero ei ole sama, jolle jäsenmaksu maksetaan)

Soutulisenssit

SM-tason kisoihin osallisuminen edellyttää kilpailulisenssiä. Lisenssin maksamisesta huolehtii jokainen itse Melonta- ja soutuliiton sivujen kautta. Nuorten (alle 23 vuotta) lisenssit maksaa seura (maksa lisenssi ensin itse ja ano maksun osuus sen jälkeen jaostolta kuittia vastaan).

Lisenssin haltijalla tulee olla kilpaurheilun kattava tapaturmavakuutus, lisenssin oston yhteydessä on mahdollisuus ostaa Sporttiturva-vakuutus. Mikäli sinulla on jo soveltuva vakuutus, voi lisenssin ostaa myös ilman vakuutusta.

Kertalisenssi oikeuttaa osallistumaan aina yhteen valittuun kilpailuun. Sisäsoutulisenssi on tarkoitettu vain sisäsoutuun.

Lisätietoja ja lisenssin hankinta: https://www.melontajasoutuliitto.fi/kilpailut/kilpailulisenssit/

Vakuutus

Soutujaostolla on toimintavakuutus, joka korvaa kolmannelle osapuolelle aiheutetun henkilö- ja esinevahingon. Lisäksi meillä on vapaaehtoistyön tapaturmavakuutus korvaamassa tapaturmia, jotka syntyvät kilpailuja, tai tapahtumia järjestettäessä, valmennus-, koulutus- ja erotuomaritoiminnassa, varainhankinnassa, luottamusmiestoiminnassa, tai toimistotyössä. Myös matkat em. toimintoihin kuuluvat vakuutuksen piiriin.

Sitten vain mukaan toimintaan!

Katso harjoitusohjelma täältä tai ota yhteyttä jaoston vastuuhenkilöihin!