Kilpailukeskus

Kilpailukeskuksena toimii Keravan Urheilijoiden kotiranta, Tuusulanjärven rannalla, hotelli Gustavelundin takana. Osoite on Kirkkotie 36, Tuusula.

Viereisessä kartassa merkittynä pysäköintipaikat ja reitit rantaan. Autot saa pysäköidä vain merkityille pysäköintialueille. Mikäli Gustavelundin parkkipaikoilla ei ole tilaa, varapysäköintialueina toimivat kirkon lisäparkkipaikka sekä Keudan pysäköintialue (vinkki: Keudan pysäköintialueella Virran operoima sähköautojen latauspiste).

Veneet voi kuljettaa autolla rantaan merkittyä reittiä pitkin. Autot on tuotava pois rannasta heti veneenlaskun jälkeen. Lisäohjeita veneiden laskusta täällä.

Kilpailun lähtö- ja maalilinja on Gustavelundin “pitkältä laiturilta” länsi-luoteeseen kohti vastarantaa.

Laiturin päästä sekä Gustavelundin terassilta näkee lähes koko kisareitin. Lisäksi kisaa voi seurata KeUn venelaitureilta. Kilpareitin varrella hyviä seurantapaikkoja ovat Fjällbon uimapaviljonki , Onnelan laituri (mikäli Onnelassa ei ole yksityistilaisuutta), Tuusulanjärven näköalapaikka sekä Sarvikallion laituri. Katselupaikat on merkitty myös reittikarttaan.

Fjällbon uimapaviljongille (Aleksis Kiven kuja) on noin 2 km:n matka kilpailukeskuksesta. Paviljongin lähettyvillä on myös pysäköintitilaa (Aleksis Kiven kuolinmökin pysäköintialue).

Onnelaan ja Tuusulanjärven näköalapaikalle on matkaa n. 2,5 kilometriä (Rantatie 40).

Sarvikallion laiturille pääsee luonnollisesti veneellä, matkaa KeUn kotilaiturista on n. 1,5 km. Laiturin vierellä on pinnanalaisia kiviä, joita on syytä varoa. Mikäli ei ole venettä käytettävissä, Sarvikallion näköalapaikan laiturin lähistölle pääsee myös autolla. Kilpailukeskuksesta Sarvikallion pysäköintipaikalle (Sarvikalliontie 39) on matkaa 5 km. Pysäköintipaikalta näköalapaikalle ja laiturille tulee kävelymatkaa n. 1 km.

Mikäli koronarajoitukset sallivat, Hotelli Gustavelundissa on ostettavissa ruokaa ja juomaa. Aamiaista on tarjolla klo 8:00 – 10:00. Lisäksi tarjolla on á la carte-annoksia ja napolilaistyylistä pitsaa klo 14 – 21:30. Lauantaisin on tarjolla brunssi klo 11 – 15.