Virtuaali – Ergomaraton

In English click here

Poikkeuksellisen tilanteen vuoksi Ergomaraton järjestetään tänä vuonna virtuaalisena. Souda tulos yksin, pienryhmässä, kotonasi tai lähisalilla; huomioi Valtioneuvoston määräykset ja ohjeistukset kokoontumisesta, karanteeneista, yms. Tulokset raportoidaan Nonathlonin kautta ja sarjakohtaiset tulokset julkaistaan virtuaalikisan päättymisen jälkeen.

Kilpailusarjat ja -matkat

W/MU16 – 60 minuuttia

W/MU18 – puolimaraton, 21 097 m (voi halutessaan soutaa myös maratonin 42 195 m)

W/MU23 H/L, W H/L, W40 H/L, W50 H/L, W60 H/L, W70 H/L, M70 H/L, M80 H/L – puolimaraton, 21 097 m (voi halutessaan soutaa myös maratonin 42 195 m)

M H/L, M40 H/L, M50 H/L, M60 H/L – maraton 42 195 m

Ilmoittautuminen virtuaalimaratonille

Ilmoita nonathlon tunnuksesi, sekä nimesi ja sarjasi 19.4. mennessä osoitteeseen soutu@keravanurheilijat.fi. Mikäli sinulla ei vielä ole tunnusta ja tarvitset apua tunnuksen luonnissa, ole yhteydessä em. osoitteeseen.

Virtuaalikilpailua varten Nonathloniin luodaan ryhmä, johon kaikki ilmoittautuneiden tunnukset lisätään.

Tulosten ilmoittaminen

Varmista, että laitteessa, jolla soudat on päivämäärät ja kellonajat oikein – erityisesti, jos tavoitteenasi on soutaa uusi Suomen tai maailmanennätys.

Kisatulokset ilmoitetaan Nonathlon.com -palveluun. Lähtökohtaisesti jokainen ilmoittaa tuloksensa itse nonahtloniin. Tämän lisäksi ota kuva tuloksesta ja lähetä kuva osoitteeseen: soutu@keravanurheilijat.fi.

Kisasuorituksia otetaan vastaan 19.4. asti. Voit siis parantaa tulostasi niin monta kertaa, kuin haluat.

Mikäli soudat Suomen/Maailman ennätyksen, ota ylös Verification code tai vähintään kuva tuloksesta ja itsestäsi (ja jos joku on paikalla, pyydä todistamaan puolestasi) ja lähetä se osoitteeseen soutu@keravanurheilijat.fi.

Verification koodin saat seuraavasti:

PM5 / PM4: Menu – Muisti – Listaa päivät – Valitse suoritus ja paina suurennuslasin kuvaa. Yksityiskohtaisessa näkymässä paina ylhäältä laskettuna neljättä painiketta oikealla kahdesi, kunnes oikeaan yläkulmaan ilmestyy 16-merkkinen koodi.

Tulosten julkaiseminen

Soudetut tulokset ovat nähtävillä reaaliaikaisena Nonathlon.com -palvelussa sitä mukaa, kun soutajat tuloksiaan sinne syöttävät (Filter results – Filter by team). Sarjakohtaiset tulokset julkaistaan 19.4. jälkeen.