Ergomaraton 2021 – kisainfo

In English click here

SM-Ergomaraton kisakutsu

Ergomaratonin alustavat tulokset löytyvät täältä. Tuloksissa ei ole laskettu slide-sarjan kerrointa henkilökohtaista liigatulosta varten.

**Ilmoittautumisaika vuoden 2021 Ergomaralle on päättynyt. Kilpailuun ilmoittautuneet löydät tästä linkistä. Muistathan varmistaa, että lisenssi on voimassa ja että ilmoittautumismaksu on maksettu.

Etänä järjestettävässä sisäsoutukilpailussa soutaja vastaa punnituksestaan, sen oikeellisuudesta sekä soudettavasta sarjasta ennen omaa lähtöään. Sisäsoutujaosto on toimittanut seuraavat ohjeet kevyen sarjan punnituksista. Varmistuksena tulee kilpailijan punnituksesta ottaa kuva, jossa näkyy soutajan painon lisäksi myös ko. päivän sanomalehti varmisteena sekä kilpailijan henkilöllisyyden todistava henkilökortti. Kuvasta tulee ilmetä myös kellonaika. Punnitus tapahtuu max 2h ennen starttia.
Punnitustulos tulee ilmoittaa Whatapp:lla joko Kari Aroselle +358451749293 tai Jukka Paanaselle +358503870793.

Tulosten ilmoittaminen

Varmista, että laitteessa, jolla soudat on päivämäärät ja kellonajat oikein.

Kisasuorituksia otetaan vastaan 24.4. klo 24 asti.

Tulokset ilmoitetaan sähköpostilla osoitteeseen soutu@keravanurheilijat.fi lauantaina 24.4.2021 klo 24 mennessä. Tulos ilmoitetaan valokuvalla, josta ilmenee päivämäärä, soudettu matka sekä soudettu aika. Sähköpostissa tulee ilmetä myös soutajan tiedot.

**

Pandemiatilanteen vuoksi Ergomaraton 2021 järjestetään virtuaalisena. Souda tulos yksin, pienryhmässä, kotonasi tai lähisalilla; huomioi Valtioneuvoston määräykset ja ohjeistukset kokoontumisesta, karanteeneista, yms. Kilpailussa noudatetaan Suomen Melonta- ja soutuliiton sisäsoudun sääntöjä. Kilpailussa on sarjat sekä SM- että open-sarjan soutajille. SM-kisaan osallistuminen edellyttää voimassaolevaa Suomen Melonta- ja soutuliiton lisenssiä.

Suoritus tulee tehdä viikonlopun 24.4. aikana ja tulos toimitetaan järjestäjän ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen valokuvana, siten että kuvassa näkyy Ergon PM-monitorissa päivämäärä, soudettu matka sekä tulos. Sähköpostissa tulee ilmetä myös soutajan tiedot. Kevyen sarjan soutajien tulee toimittaa myös ennen soutua otettu todiste punnituksesta, punnituskuva.

Kilpailun osallistumismaksu on 25€.

Kilpailusarjat ja -matkat

SM-arvo on seuraavilla matkoilla ja sarjoilla, laitteena Concept2:

N/MU16 – 60 minuuttia

N/MU18 – puolimaraton, 21 097 m

N/MU23 H/L, Naiset Hwt/Lwt, N40 Hwt/Lwt, N50 Hwt/Lwt, N60 Hwt/Lwt, N70 Hwt/Lwt, M70 Hwt/Lwt, M80 Hwt/Lwt – puolimaraton, 21 097 m

M H/L, M40 H/L, M50 H/L, M60 H/L – maraton 42 195 m

Dynaamisella laitteella (Concept 2) SM-arvo seuraavilla matkoilla ja sarjoilla:

N/NLwt puolimaraton 21 097m

M/MLwt maraton 42 195 m

*****

Open-sarjan kisassa on mahdollista soutaa myös RP3-laitteella (ei SM-arvoa). Tulokset tehdään vertailukelpoisiksi lisäämällä dynaamisilla soudettuihin aikoihin 1% .

Open-sarjassa voi soutaa myös kokomaratonin (esim. naiset tai nuoret, ei SM-arvoa)

Kevyen sarjan punnitusohjeet

Virtuaalisesti tai etänä järjestettävissä sisäsoutukilpailuissa soutaja vastaa punnituksestaan, sen oikeellisuudesta sekä soudettavasta sarjasta ennen omaa lähtöään. Varmistuksena tulee kilpailijan punnituksesta ottaa kuva, jossa näkyy soutajan painon lisäksi myös ko. päivän sanomalehti varmisteena sekä kilpailijan henkilöllisyyden todistava henkilökortti. Kuvasta tulee ilmetä myös kellonaika. Punnitus tapahtuu max 2h ennen starttia.
Punnitustulos tulee ilmoittaa Whatapp:lla joko Kari Aroselle +358451749293 tai Jukka Paanaselle +358503870793.

Ilmoittautuminen virtuaalimaratonille

Ilmoittaudu ergomaratonille 19.4. mennessä tällä lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen pentti.soini(a)gmail.com tai puhelimitse +358 50 480 2750

Ilmoittautuessasi muulla kuin lomakkeella ilmoita nimi, syntymäaika, sarja, matka, laite, jolla soudat (RP3/Concept 2/Concept 2 slideilla), omat yhteystietosi sekä soutupaikan osoite. Maksa osallistumisesi ilmoittautumisajan loppuun mennessä Keravan Urheilijoiden soutujaoston tilille FI36 2074 1800 0262 59, mainitse viestiosuudessa Ergomaraton2021 ja oma nimesi.

Tulosten ilmoittaminen

Varmista, että laitteessa, jolla soudat on päivämäärät ja kellonajat oikein – erityisesti, jos tavoitteenasi on soutaa uusi Suomen tai maailmanennätys.

Kisasuorituksia otetaan vastaan 24.4. klo 24 asti.

Mikäli soudat Suomen/Maailman ennätyksen, ota ylös Verification code tai vähintään kuva tuloksesta ja itsestäsi (ja jos joku on paikalla, pyydä todistamaan puolestasi) ja lähetä se osoitteeseen soutu@keravanurheilijat.fi.

Kevyen sarjan soutajien tulee ottaa punnituskuva korkeintaan 2 tuntia ennen suoritusta.

Tulosten julkaiseminen

Sarjakohtaiset tulokset julkaistaan 24.4. jälkeen.